Seniortrening

shutterstock_62580253

Ta kontakt for gratis prøvetime, eller kom innom og prøv gratis.

Alle er velkommen til vår senior trening som er det beste konseptet på romerike. Vi har en stor gruppe med eldre som har det sosialt, trygt og hyggelig på prestasjonssenteret. Seniortreningen er på følgende tidspunkt

Tirsdag kl 10 (sykkel og bevegelse/styrke i sal)
Torsdag kl 10 (bevegelse/styrke i sal)
Fredag kl 10 (sykkel)

Det servers kaffe hver dag i resepsjonen, og torsdager har vi også vafler eller kaker for de som ønsker å være litt sosiale etter trening. Vår seniortrening ledes va Inger Stene og Hege M Bergheim som har hatt stor suksess med dette i mange år ulike steder på Romerike.

Forskerne er enige: Det er aldri for sent å begynne å trene. Vi vet at det skjer en nedgang i kroppsfunksjonene våre etter hvert som vi blir eldre, men en ting som er verdt å tenke på, er hvor mye av nedgangen som skyldes den naturlige aldringsprosessen, og hvor mye som skyldes en inaktiv livsstil.

Uansett alder eller treningsbakgrunn reduserer og forebygger trening fysiske og psykiske forandringer knyttet til aldring. Både menn og kvinner i svært høy alder kan forbedre sin styrke, kondisjon, utholdenhet, balanse og bevegelighet.

Ta kontakt med oss eller kom innom så kan du ha en gratis prøvetime for å se om dette er noe for deg. Velkommen skal du være.

Meld deg inn i dag