Spinning

shutterstock_218975290

Ta kontakt for gratis prøvetime, eller kom innom og prøv gratis.

Vi har østlandets beste spinningsal – 35 sykler – 10 watt sykler – kald frisk luft – amfibygd lokale – voksne instruktører

Spinning er stasjonær innendørssykling som har til hensikt å gi treningseffekt til alle – uansett form. Spinning er skånsomt for leddene – og skaderisikoen er dermed lav. Du bestemmer selv både intensiteten og motstanden på hjulet.

Spinning- timene har en enkel koreografi som blir ledet av en instruktør som motiverer deg. Alle instruktørene kjører sine egne programmer med fengende musikk og ulike løypeprofiler. Instruktøren gir deg beskjeder underveis i løpet av timen om hvor fort du skal sykle, om du skal stå eller sitte og om motstanden skal være tung eller lett.

I løpet av én time, legges det opp til ulike intensitetssoner – som oppvarming, rolig langkjøring, intervall og hurtig tempo. Dette vil hjelpe deg til å forbedre utholdenheten din.

Spinning er en av de mest populære timene på Prestasjonssenteret i Lillestrøm

Øker kondisjon og forbrenning. Spinningtimene varierer mellom 45 og 60 minutter. Løype og intensitet blir gjennomgått av instruktøren på timen. Spinningsalen vår har en kapasitet på 35 deltakere.

Ta kontakt med oss eller kom innom så kan du ha en gratis prøvetime for å se om dette er noe for deg. Velkommen skal du være.

Meld deg inn i dag