Om oss

Prestasjonssenteret er en av de største helse sentere på Romerike. Vi har 1700 kwm treningslokale, med apparater av meget høy kvalitet, Østlandets beste spinning sal, 2 storsaler for gruppetrening, i tillegg har vi fysioterapeuter, akupunktør, massasje, og kiropraktorer.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi hjelper med trening, kiropraktor, fysioterapeut, massasje, trykkbølgebehandling, rehabilitering etter skade, skadeforebygging, treningsglede, spinning, yoga, saltimer, seniortrening, hjertegrupper, kne/ankel grupper, rygg grupper.

Vi har et stort gym med apparater av meget høy kvalitet, østlandets best spinningsal, og 2 saler med nye gulv av høy kvalitet

Vi har noen av de fremste terapeuter samlet hos oss for at du skal få en grundig undersøkelse, behandling og frisktrening som gjør at du kan prestere bedre i hverdagen.

Les mer om senteret her:

Vårt motto er:

«Vi hjelper deg å prestere bedre i hverdagen»

Har du spørsmål vil vi gjerne at du ringer oss på: 64 84 54 20 eller legg inn informasjon i kontaktskjema så ringer vi deg.

Ønsker du å bestille time gjør du det her:

Hvor er vi?

Prestasjonssenteret liggersentralt plassert i Lillestrøm, rett ved nebbursvollen. Du kan parkere gratis utenfor døren. Liker du å gå så ligger vi ca 5 minutters gange fra OBS i Lillestrøm.